Poden els regidors anar gratis al teatre Plaza?

Al passat ple de l’Ajuntament de Castelldefels, la representant del PP Angie Benavent va preguntar a Jordi Maresma (ERC), regidor de Cultura, si els polítics locals pagarien l’entrada del teatre Plaza com la resta de veïns. Precisament, la fi d’aquest privilegi va ser una de les primeres mesures que va adoptar el nou govern, però Benavent volia saber per què la fila 6 seguia bloquejada.

Maresma va explicar que la fila 6 està reservada per protocol i va afirmar que “des de l’alcaldessa fins l’últim regidor aquí tothom passa per caixa“. “A diferència del mandat anterior, el que sí que s’ha fet és desbloquejar-la una setmana abans de la representació”, va destacar el regidor d’ERC. “Això que vol dir? Que si amb una semana d’antelació o els regidors o l’alcaldia s’han oblidat de comprar-la, a mi em va passar, et quedes sense”, va sentenciar.